Αληθινές Μαρτυρίες

Το CardiAid σώζει ζωές στο γραφείο!

Ο γιατρός της εταιρίας βρήκε πως ο πενηνταεννιάχρονος μηχανικός που παραπονέθηκε για βαρύ πόνο στο στήθος υπέστη καρδιακή κρίση και ξαφνικά, καρδιακό επεισόδιο στο δωμάτιο ιατρικής εξέτασης στην εταιρία. Ήταν τυχερός που ο χώρος εργασίας του ήταν εξοπλισμένος με το CardiAid στο δωμάτιο ιατρικής εξέτασης. Ο γιατρός χρησιμοποίησε το CardiAid για να τον σώσει με ένα μόνο ηλεκτροσόκ.

Το CardiAid σώζει τη ζωή οδηγού ταξί!

Ο πενηνταεφτάχρονος οδηγός ταξί λιποθύμησε ενώ οδηγούσε. Αστυνομικός από το Αστυνομικό Τμήμα του Ricany χρησιμοποίησε το CardiAid που είχε στο αστυνομικό όχημα για να τον επαναφέρει. Με ένα επιτυχημένο ηλεκτροσόκ ο οδηγός επανήλθε στη ζωή.

Το CardiAid σώζει ζωές στην παραλία!

Ένας Γερμανός τουρίστας κατέρρευσε σε beach club που νοίκιαζε το CardiAid για περισσότερο από έναν χρόνο και σώθηκε. Με δύο ηλεκτροσόκ επανήλθε σε σταθερή κατάσταση.

Το CardiAid σώζει ζωές σε πάρτι!

Το CardiAid έσωσε θύμα καρδιακού επεισοδίου σε πάρτι. Κατά τη διάρκεια ενός επετειακού εορτασμού, ένας από τους παρευρισκόμενους που χόρευε στην πίστα ξαφνικά κατέρρευσε. Ευτυχώς, οι παρευρισκόμενοι ξεκίνησαν αμέσως την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και το προσωπικό του χώρου έφερε
γρήγορα το CardiAid AED, το οποίο είχε αγοραστεί μόλις τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Κατά δήλωσή τους «η καλύτερη αγορά».

Το CardiAid σώζει ζωές σε πολυκατάστημα!

Η ταχεία καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) από τους παρευρισκόμενους σε συνδυασμό με τη χρήση του CardiAid έσωσαν το εξηνταοχτάχρονο θύμα καρδιακού επεισοδίου ενώ ψώνιζε σε υπερκατάστημα ηλεκτρονικών ειδών.

Το CardiAid έσωσε ζωές σε όμιλο ιστιοπλοΐας!

Ένας εβδομηνταεφτάχρονος άντρας υπέστη αιφνίδια καρδιακή προσβολή και σώθηκε μετά από την επιτυχημένη απινίδωση του CardiAid στον όμιλο ιστιοπλοΐας. Αναφέρθηκε υγιής και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από λίγες ημέρες.

To CardiAid σώζει ζωές στην πισίνα!

Με την επιτυχημένη χρήση του CardiAid σώθηκε ένας τριανταεννιάχρονος άντρας από αιφνίδια καρδιακή προσβολή σε σύμπλεγμα πισίνας. Όταν ο ναυαγοσώστης είδε πως ο άντρας είχε χάσει τις αισθήσεις του, ζήτησε από το προσωπικό να φέρει το CardiAid AED και χωρίς καθυστέρηση ξεκίνησε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Ο ασθενής επανήλθε χάρη στην επιτυχή απινίδωση του CardiAid και την άμεση καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Ο CardiAid σώζει ζωές σε ιατρική κλινική!

Ο σαρανταδυάχρονος που υπέστη αιφνίδια καρδιακή ανακοπή σώθηκε από την επιτυχημένη απινίδωση του CardiAid στο δωμάτιο τεχνητής αναπνοής σε ιατρική κλινική.

Το CardiAid σώζει ζωή στο χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ!

Ο φύλακας ασφαλείας ενός σούπερ μάρκετ έσωσε πελάτη με το CardiAid. Ενώ ο άντρας κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στον χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ ξαφνικά κατέρρευσε. Ο φύλακας ασφαλείας άρπαξε αμέσως το CardiAid που
βρισκόταν στο κατάστημα και του έσωσε τη ζωή. Ξαναβρήκε τις αισθήσεις του την ώρα που έφτασε το ασθενοφόρο.

Ο CardiAid έσωσε τη ζωή σε σούπερ μάρκετ!

Ένας άντρας προχωρημένης ηλικίας υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ έκανε τα ψώνια του σε σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας στη Γαλλία. Οι υπάλληλοι ασφαλείας του σούπερ μάρκετ παρενέβησαν με το CardiAid AED που ήταν τοποθετημένο στο
σούπερ μάρκετ και έσωσαν το θύμα καρδιακής προσβολής.

Ο CardiAid σώζει ζωή σε γήπεδο ποδοσφαίρου!

Ο CardiAid έσωσε έναν τριανταοχτάχρονο άντρα που υπέστη αιφνίδια καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια ενός ερασιτεχνικού φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ εταιριών. Όταν ξαφνικά λιποθύμησε, ένας συνάδελφος άρχισε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και ένας παρευρισκόμενος έτρεξε να φέρει το CardiAid που βρισκόταν σε κοντινή φάρμα. Με ένα επιτυχημένο σοκ,  ξαναβρήκε τις αισθήσεις του.

Το CardiAid έσωσε ζωές στη γειτονιά!

Στην Ιρλανδία, ένας εβδομηντάχρονος άντρας υπέστη αιφνίδια καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν στο σπίτι με το γιο του. Όταν ξαφνικά λιποθύμησε, ο γιος του κάλεσε βοήθεια. Ένας γείτονας έφερε το CardiAid που ήταν τοποθετημένο στο εξωτερικό κουτί του Δήμου. Με ένα επιτυχημένο σοκ, ο ασθενής επανήλθε στη ζωή. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι διασώστες κατέφτασαν και ανέλαβαν την υπόθεση.

Το CardiAid σώζει ζωές στο δρόμο!

Στην Ισπανία, όταν ένα αστυνομικό όχημα έφτασε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, ο αστυνομικός συνειδητοποίησε πως ο οδηγός υπέστη αιφνίδια καρδιακή προσβολή, η οποία μάλιστα προκάλεσε και το ατύχημα. Αμέσως έβγαλε το CardiAid AED με το οποίο ήταν εξοπλισμένο το αστυνομικό όχημα και έσωσε τη ζωή του οδηγού.

“Ένας τριαντάχρονος άντρας υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της καθημερινής του άσκησης στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου μας. Με ένα επιτυχημένο σοκ από το CardiAid ΑΕΑ, ο άντρας επανήλθε στη ζωή.”

HILTON DUBLIN