Απινιδωτές ΑΕΑ

Μια νέα γενιά εξωτερικών απινιδωτών

Ο εξωτερικός απινιδωτής CardiAid από την Cardia International Δανίας, εταιρεία με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες, κατασκευάζεται στη Γερμανία και αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά ΑΕΑ. Όλα τα μοντέλα έχουν εγγύηση 6 ετών.

Βασικά χαρακτηριστικά

Ο εξωτερικός απινιδωτής CardiAid της Cardia International έχει βάρος 3,1 κιλά, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας και των ηλεκτροδίων.

O εξωτερικός απινιδωτής, ενεργοποιείται αυτόματα κατά το άνοιγμα του καπακιού της συσκευής, έχει οδηγό με ακουστικές και οπτικές οδηγίες που διευκολύνει τη διαδικασία καρδιοπνευμονικής ανάνηψης με μετρονομικά σήματα για την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης και αποτελεσματικότητας.

Επιπλέον, ο απινιδωτής CardiAid διαθέτει ένα αυτόματο καθημερινό, μηνιαίο σύστημα αυτοελέγχου και κάθε φορά που ανοίγει ο AEA έτσι ώστε ο εξωτερικός απινιδωτής να είναι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει ένα πιθανό θύμα λόγω καρδιο-αναπνευστικής ανακοπής.
Ο νέος εξωτερικός απινιδωτής CardiAid από την Cardia International Δανίας και κατασκευής Γερμανίας, αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά ΑΕΑ και είναι παρούσα σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Όλα τα μοντέλα αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή CardiAid της Cardia International έχουν εγγύηση 6 ετών

Ημιαυτόματος και Πλήρως Αυτόματος Απινιδωτής

Αυτό το νέο μοντέλο εξωτερικού απινιδωτή CardiAid έχει 2 εκδόσεις, μία στην οποία η συσκευή λειτουργεί σε έναν πλήρως αυτόματο τρόπο λειτουργίας και μια άλλη ημι-αυτόματη έκδοση, στην οποία απαιτείται η συμμετοχή ενός ατόμου για την ενεργοποίηση του σοκ, σε περίπτωση που ο απινιδωτής έχει επαληθεύσει την ανάγκη χορηγηθεί απινιδωση για το θύμα, γεγονός που ο απινιδωτής θα μας δείξει μέσω ακουστικών και στοματικών σημάτων.

Ο τύπος κύματος σοκ είναι διφασικός, με την τροφοδοσία προσαρμοσμένη στην αντίσταση του ασθενούς. Επομένως, η ενέργεια που παρέχεται από τον εξωτερικό απινιδωτή CardiAid σε λειτουργία ενηλίκου κυμαίνεται μεταξύ 170 Jules και 270j, ενώ αυτή που παρέχεται σε παιδιά, δηλαδή, σε παιδιατρική λειτουργία, κυμαίνεται μεταξύ 50 και 75 jules, και οι δύο λειτουργίες με ακολουθία συνεχής εκφόρτιση ή κλιμάκωση, προγραμματιζόμενη.

Σύστημα Ανάλυσης ΗΚΓ

Ο χρόνος ανάλυσης του θύματος που χρειάζεται ο εξοπλισμός απινιδωτή Cardiaid είναι μικρότερος από 10 δευτερόλεπτα, με ικανότητα ανίχνευσης κίνησης, εκπέμποντας μια ακουστική προειδοποίηση πριν από οποιαδήποτε κίνηση του ασθενούς.

Λειτουργία

Ο εξωτερικός απινιδωτής CardiAid από την Cardia International διαθέτει τα ακόλουθα στοιχεία που διευκολύνουν και επιταχύνουν τη χρήση του εξοπλισμού σε κατάσταση ξαφνικού θανάτου ή αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής:

Αυτόματη ενεργοποίηση κατά το άνοιγμα του καπακιού.
Το κουμπί σοκ αναβοσβήνει. (Στο μοντέλο απινιδωτή CT0207RS λειτουργεί με ένα μόνο κουμπί, καθώς είναι το ημι-αυτόματο μοντέλο. Στο CT0207RF λειτουργεί πλήρως αυτόματα).
Κουμπί πληροφοριών, το οποίο δείχνει τον χρόνο που έχει παρέλθει και τον αριθμό των σοκ από την ενεργοποίηση του απινιδωτή.
Εμφάνιση στοιχείων. Ο εξοπλισμός απινιδωτή Cardia φωτίζει επεξηγηματικά σύμβολα και σύμβολα που δείχνουν την κατάσταση της συσκευής (αυτοέλεγχος).

Ηλεκτρόδια

Το εύρος εφαρμογής για ηλεκτρόδια ενηλίκων αφορά θύματα ηλικίας άνω των 8 ετών ή βάρους άνω των 25 κιλών, ενώ τα παιδιατρικά ηλεκτρόδια προορίζονται για ασθενείς ηλικίας 1 έως 8 ετών ή βάρους κάτω των 25 κιλών. Η ενεργή επιφάνεια των ηλεκτροδίων για ενήλικες είναι 166 cm2, για τα παιδιατρικά. Και στις δύο περιπτώσεις, το μήκος του καλωδίου είναι 130 cm και εχει διάρκεια χρήσης 36 μήνες από την ημερομηνία κατασκευής.
Με την αγορά του απινιδωτή CardiAiD, περιλαμβάνεται ένα σετ αυτοκόλλητων ηλεκτροδίων μίας χρήσης ενηλίκων, έτοιμα προς χρήση.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό των ηλεκτροδίων που παρέχονται με την αγορά του εξωτερικού απινιδωτή της Cardia International είναι ότι είναι μη πολωμένα ηλεκτρόδια, δηλαδή, δεν υπάρχει θετικό και αρνητικό ηλεκτρόδιο, επομένως επιτρέπει ταχύτερη τοποθέτηση όταν βοηθάτε ένα θύμα. πριν από μια πραγματική περίπτωση


Ας συζητήσουμε πώς οι απινιδωτές της CardiAid θα έρθουν και στον δικό σας χώρο