Εκπαιδευτικά Εργαλεία

Cardio First Angel

Όταν συμβεί αιφνίδια καρδιακή ανακοπή ο χρόνος τρέχει πάντα εναντίον των θυμάτων. Το Cardio First Angel είναι μια συσκευή διάσωσης για αποτελεσματικές θωρακικές συμπιέσεις (ΚΑΡΠΑ) κατά την αναζωογόνηση θύματος επιτρέποντας μια γρήγορη και αποτελεσματική και ασφαλή διάσωση.

Το σχήμα της συσκευής σάς βοηθά να βρείτε τη σωστή θέση στο στήθος του ασθενούς και ένας ήχος κλικ δείχνει το σωστό βάθος συμπίεσης. Εάν ο βοηθός ακολουθεί τον ήχο κλικ, θα φτάσει αυτόματα στην απαιτούμενη συχνότητα περίπου 100 συμπιέσεων ανά λεπτό.

Χάρη στο μικρό μοναδικό σχεδιασμό του, το Cardio First Angel ζυγίζει μόλις 130 γραμμάρια, γεγονός που του επιτρέπει να χωρά σχεδόν οπουδήποτε, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο.

Βασικά χαρακτηριστικά
Σωστή τοποθέτηση στο στέρνο
Σωστή εφαρμογή πίεσης (41 κιλά) που επιβεβαιώνεται με ήχο «κλικ»
Δεν υπάρχει άμεση επαφή μεταξύ του διασώστη και του ασθενούς
Δεν απαιτείται τροφοδοσία
Ένα τέλειο συμπλήρωμα για κάθε απινιδωτή

Νούμερο Μοντέλου: CCPR02

Εκπαιδευτικός Απινιδωτής CardiAid

Ο  Εκπαιδευτικός απινιδωτής CardiAid Trainer είναι σχεδιασμένος λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες της εκπαίδευσης ΚΑΡΠΑ με χρήση Απινιδωτή ΑΕΑ. Σε εμφάνιση είναι ίδιος με τον απινιδωτή CardiAid ΑΕΑ, αφού σκοπός του είναι να εξοικειώσει τους μαθητευόμενους με το προϊόν.

Μπορεί να προσομοιώσει όλα τα πιθανά σενάρια που ο χρήστης δύναται να αντιμετωπίσει χρησιμοποιώντας τον απινιδωτή και χρησιμοποιείται από τον εκπαιδευτή με τηλεχειριστήριο
Ειδικό τζελ επιτρέπει στα pads να χρησιμοποιούνται έως και 30 φορές.

CPR Κούκλα για πρακτική “BRAYDEN”

Ο απώτερος σκοπός της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) είναι να διατηρήσει την ροή του οξυγονωμένου αίματος στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια της καρδιακής ανακοπής, ώστε να αποφευχθεί σοβαρότερη εγκεφαλική ζημιά.

Το “BRAYDEN” είναι η πρώτη κούκλα καρδιοπνευμονικής ανάνηψης που διαθέτει εικονική ροή αίματος από την καρδιά στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια της καρδιοπνευμονικής ανάνηψης.


Ας συζητήσουμε πώς οι απινιδωτές της CardiAid θα έρθουν και στον δικό σας χώρο